Posebnost kampa Dalmacija

Moderni smo kamp koji razumije potrebe modernog turista, poštuje vrijednosti tradicije te stvara  skladan suživot sa prirodom. 

Tako uz pristup internetu, struju na svakoj kamp parceli i ostali komfor kampa za 3 zvjezdice, nudimo i povratak prirodi te priliku za osvještavanje pravih obiteljskih i prijateljskih vrijednosti. 

Smješten na blagoj padini s pogledom na JugoZapad ovaj kamp pogoduje uzgoju maslina. Preko 80 godina njege stabala maslina, doprinijelo je da u ovom kampu svaka parcela ima svoj idealni hlad.  Široke krošnje naših maslina ispunjene gustim granama osiguravaju najbolju  zaštitu od sunca uz ugodno propuštanje zraka, poput prirodnog air conditiona. Lokalci često kažu da je najbolji popodnevni odmor ispod stabla masline. Provjerite zašto. 

U listopadu vrijedne ruke obiru masline i odvoze u lokalni mlin na preradu hladnom prešom u ekstra djevičansko ulje. Pozivamo Vas da osjetite i poštujete suživot sa prirodom te pustite masline da rastu u vašoj blizini.

Kako bi gradili prijateljske vrijednosti od najmanjih nogu u srcu kampa smjestilo se dječje igralište. Vaše mališane ovdje štititi najbolji mogući hlad i za vrijeme visokog sunca, no ipak kapica i zaštitna krema te prikladna odjeća su obavezni. 

Za naše goste nautičare nudimo privez za plovila. Za nastale eventualne štete na plovilima ne snosimo odgovornost.

 

 

Brzi izbornik

O kampu DalmacijaPlaža za pseRestoranPlan kampaO kampu DalmacijaFotogalerijeO kampu DalmacijaO kampu Dalmacija