Posebnost kampa Dalmacija

Moderni smo kamp koji razumije potrebe modernog turista, poštuje vrijednosti tradicije te stvara skladan suživot sa prirodom.

Tako uz pristup internetu, struju na svakoj parceli i ostali komfor kampa za 3 zvjezdice, nudimo i povratak prirodi te priliku za osvještavanje pravih obiteljskih i prijateljskih vrijednosti.

Smješten na blagoj padini s pogledom na JugoZapad ovaj kamp pogoduje uzgoju maslina. U preko 60 godina njege stabala masline, doprinijelo je da u ovom kampu svaka parcela ima svoj hlad. Glatke kore maslinovog debla djeluju nježno i zaštitnički. Tanki listovi osiguravaju miran san jer nema šuštanja lišća kod ljetnih povijetaraca, a guste tanke grane osiguravaju dobru zaštitu od sunca uz ugodno propuštanje zraka.

U listopadu vrijedne ruke obiru masline i odvoze u lokalni mlin na preradu hladnom prešom u takozvano ekstra djevičansko ulje. Molimo Vas da i vi poštujete suživot sa prirodom te pustite masline da rastu u vašoj blizini i osjete samo vašu nježnost.

Kako bi gradili prijateljske vrijednosti od najmanjih nogu u srcu kampa smjestilo se dječje igralište. Vaše mališane ovdje štititi najbolji mogući hlad i za vrijeme visokog sunca, no ipak kapica i zaštitna krema te prikladna odjeća su obavezni.

Nautičari ovdje mogu sigurno privezati svoje čamce i uživati u dnevnim vožnjama mirnim morem. 

Brzi izbornik

O kampu DalmacijaPlaža za pseRestoranPlan kampaO kampu DalmacijaFotogalerijeO kampu DalmacijaO kampu Dalmacija